Wat is een coach?

IsabelleEen coach is iemand die tijdens de 1 op 1 begeleiding, met een toekomstgerichte en positieve bril, de cliënten op weg helpt in de richting van verandering, persoonlijke groei en het behalen van het gewenste doel.

Coaches zijn opgeleid om goed te luisteren, te observeren en te ondersteunen. Bij aanvang van een traject verkennen we grondig de begeleidingsvraag en maken we samen een plan van aanpak op. Afhankelijk van het coaching thema of onderwerp kan de duurtijd van een coaching traject variëren.

Tijdens een coaching traject leer je, afhankelijk van het thema, o.a. om beter om te gaan met stress, kan je zelfvertrouwen groeien, je communicatieve vaardigheden verbeteren, je missie ontdekken, je heroriënteren op de arbeidsmarkt, de juiste keuzes maken, dichter bij jezelf te blijven en grenzen afbakenen, omgaan met verlieservaringen, beperkende overtuigingen ombuigen, piekergedrag afleren, je talenten ontdekken, de balans tussen werk & privé herstellen, etc..

Een coach geeft zelf geen oplossingen of antwoorden, want ik geloof in het potentieel dat diep in jezelf verankerd ligt. Aan de hand van bepaalde technieken en methodieken zorg ik ervoor dat cliënten de antwoorden zelf ontdekken & hun doelen waarmaken.


Start vandaag nog een coaching traject!

Contacteer ons